روش هایی برای آشتی بدون منت کشی
وقتی دو فرد در کنار یکدیگر قرار می گیرند و رابطه ای دوستانه برقرار می سازند، ممکن است به دلایل متعددی رابطه شان دچار مشکل شود. بسیاری از اوقات دوست داریم قهر کردن هر چه سریعتر پایان یابد اما ممکن است منت کشی و عذر خواهی برایمان دشوار باشد. در این مقاله شما را با روش های آشتی بدون منت کشی آشنا می سازیم. با ما همراه باشید.
بسته به علت جدایی شما از دوستتان، راه های مختلفی برای بازگشت به سمت او وجود دارد.
مقدمه
هرکس در زندگی قطعا دوستی های زیادی را تجربه می کند . شاید در این دوستی ها به دفعات زیادی دچار اختلاف نظر شده باشید. گاهی اوقات نیز این تفاوت عقیده تا جایی افزایش پیدا کرده که باعث شده است مدتی از دوست خود فاصله بگیرید و به اصطلاح با او قهر باشید. اگر از این موضوع ناراحت هستید، خوشبختانه راه های زیادی برای برطرف کردن ناراحتی و آشتی با دوستتان وجود دارد که می تواند به شما کمک کند .
بخش اول:به آشتی کردن با او امید داشته باشید.
1. قدم اول را بردارید
منتظر نباشید که دوستتان جلو بیاید . اگر می خواهید که دوباره با او دوستی را آغاز کنید، خودتان را در دسترس او قرار دهید.حتی می توانید او را به منزل خود دعوت کنید یا یک تماس تلفنی یا پیام نیز می تواند بسیار آسان اما خوشحال کننده باشد تا امید و هیجان شما را برای آشتی کردن به او نشان دهد.
2. از راهی صحیح به او نزدیک شوید
بسته به علت جدایی شما از دوستتان، راه های مختلفی برای بازگشت به سمت او وجود دارد . عمق دوستی شما در گذشته می تواند فاکتورهای زیادی را مشخص کند .
- اگر مدت زمان زیادی است که او را ندیده اید، بهترین راه برای باز کردن صحبت این است که به او پیام دهید .
- برای او نامه بفرستید ،نامه فرستادن برای مواقعی مناسب است که دوست دارید یک کار خاص تری برای آشتی کردن انجام دهید .
- تماس بگیرید ، اگر فکر می کنید که دوستی شما نمی تواند با یک پیام دوباره از سر گرفته شود ، بهترین راه تماس گرفتن خواهد بود .
3. نگران مدت زمان ایجاد این فاصله نباشید
اصلا به این موضوع فکر نکنید که مدت زمان زیادی بین شما فاصله افتاده و دیگر راهی برای آشتی کردن وجود ندارد ، دوستی ها نیز مانند روابط بعد از ازدواج تغییر می کنند . مطمئن باشید که یک دوست قدیمی نیز برای شما دلتنگ خواهد شد پس حتما دوباره با او ارتباط بگیرید.
4. پایدار باشید اما سمج نه
اگر دوست شما در وهله اول پاسخ پیام یا درخواست آشتی شما را نداد، نا امید نباشید و دوباره سعی خود را بکنید اما طوری عمل نکنید که او فکر کند آدم سمجی هستید و یا قصد کلافه کردن او را دارید و با احترام و خونسردی پیش بروید.
بخش دوم:با یک دوست دیگر قرار ملاقات سه نفره را بگذارید.
1. قرار ملاقات اول را طولانی نکنید
حال شما مانند گذشته شما نیست ، قطعا صمیمیت گذشته شما بیشتر از امروزتان بوده است پس انتظار نداشته باشید که بیش از حد صمیمی با هم برخورد کنید . بهترین ملاقات در این زمان، دیدار در محیط هایی مثل کافی شاپ به صرف یک قهوه می باشد.
2. صادق باشید و عذرخواهی کنید
اگر فکر می کنید که خودتان تقصیرکار بوده اید، از عذرخواهی کردن دریغ نکنید ، کاملا صادقانه رفتار کنید و سعی کنید که احساسات منفی دوستتان را درک کنید و به او بگویید که قصد جبران گذشته و خطاهایتان را دارید.
در فرصتی مناسب، درباره دلیل کار هایی که انجام داده اید و موجب شده رابطه تان آسیب ببیند، صادقانه صحبت کنید زیرا دروغ گویی نه تنها کمک کننده نیست بلکه اگر حقیقت ماجرا از طریق دیگری مشخص شود، گاهی اوضاع بدتر می شود.
در فرصتی مناسب، درباره دلیل کار هایی که انجام داده اید و موجب شده رابطه تان آسیب ببیند، صادقانه صحبت کنید زیرا دروغ گویی نه تنها کمک کننده نیست بلکه اگر حقیقت ماجرا از طریق دیگری مشخص شود، گاهی اوضاع بدتر می شود.
3. شنونده خوبی باشید و احترام بگذارید
باید احترام را حتما در این تعامل حفظ کنید :یکی از مطمئن ترین راه ها برای نشان دادن احترام، این است که با دقت تمام به حرف های او گوش دهید و سعی کنید که احساسات و افکار او را درک کنید و دوستی و اتفاقات رخ داده را از دیدگاه او نیز ببینید.
در این بین شنونده خوب بودن را تمرین کنید و دوستتان را تشویق کنید تا دلخوری های خود را برای شما بازگو کند .
در این بین شنونده خوب بودن را تمرین کنید و دوستتان را تشویق کنید تا دلخوری های خود را برای شما بازگو کند .
4. خاطراتتان را مرور کنید
فرقی ندارد که فضا و جو ملاقات اول شما بعد از قهر چقدر سنگین یا صمیمی است ، در هر صورت می توانید با مرور کردن خاطرات بسیار شیرین و زیبای گذشته، فضا را آرام کنید و دوباره صمیمیت را بسازید ، این کار باعث می شود که از کنار یکدیگر بودن لذت بیشتری ببرید.
بخش سوم:بعد از قرار دوباره با او ارتباط بگیرید.
1. ببخشید
بخشش اولین قدم بعد از عذرخواهی است ، حال شما نیز باید او را از ته قلب خود ببخشید، حتی اگر عذرخواهی از شما نکرده است . این کار نشان می دهد که شما از لحاظ احساسی رشد کرده اید و قدرت بسیار بالایی دارید .
2. برنامه های خود را دنبال کنید
اگر به یکدیگر تعهد داده اید که در کنار هم بمانید ، حتما به قول خود وفادار باشید و در کنار آن سعی کنید که برنامه های دوستی تان را نیز دنبال کنید ، این کار باعث می شود که دو طرف برای دوستی خود تلاش کنند .
3. کمی به دوست خود نیز فضا و زمان دهید
زمانی که یک دوستی بعد از مدت ها جدایی دوباره شکل می گیرد، نمی توان به یک باره احساس قبل را نسبت به آن پیدا کرد و در واقع باید ارزش گذاری را دوباره به رابطه برگردانید . باید حقیقت دوستی خود را بپذیرید اما به یکدیگر زمان دهید تا بتوانید احساسات آسیب دیده خود را ترمیم کنید .
4. این موضوع را در نظر داشته باشید که هر رابطه دوستی یکسان نیست.
هیچ دوستی را نمی توان به دیگری شباهت داد و از طرفی نمی توان هیچ دوستی را عالی و بی نظیر خواند . همچنین فضای دوستی شما اکنون بعد از مدت ها دستخوش تغییر و تحول شده است ، پس این تغییر را طبیعی بدانید و از دست دوست خود دلگیر نشوید . تفاوت بین دوستی ها را درک کنید و خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
منبع: سایت نمناک
منبع: سایت نمناک
سبک زندگی مرتبط
تازه های سبک زندگی
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}